Buna!

Buna!As vrea sa va zic ca am creat acest blog in special pentru fetele care joaca Lady Popular Romania.Sper ca o sa va placa si o sa fie de folos incepatorilor.^__^

sâmbătă, 4 iunie 2011

Despre Lady Popular

Buna!Acum,la inceput,as vrea sa stiti si voi cate ceva despre Lady Popular.Lady Popular (www.ladypopular.ro) este un joc strategic bazat pe browser, creat în special pentru a atrage interesul domnișoarelor și al doamnelor. Jucatorul trebuie să conducă și să ghideze viata domnișoarei sale, să aibă grijă de nevoile sale, s-o instruiască și să asigure dezvoltarea ei profesională.

 Jocul permite jucatorilor să aleagă cum să arate domnisoara lor până la cele mai mici detalii vestimentare. Diferitele tipuri de fete și coafuri, milioanele de combinatii de machiaj, o abordare exclusivistă pentru toate detaliile și, bineinteles, sute de articole și costume de modă.

 Jocul a fost creat cu o interfată foarte prietenoasă. Mai este și un consultant de moda, disponibil pentru a ajuta cu orientarea initială și optiunile jocului. Dacă domnisoara ta va deveni cea mai populară, inteligentă și sexy, depinde numai de tine.

 Pe Lady Popular noi ne străduim să oferim siguranta maximă pentru jucatorii noștri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu